'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 5 prill 2024

5 Prill, 09:37

 

Titujt e gazetave për sot, nga raporti i frikshëm i SPAK te PS dhe Rithemelimi bëhen bashkë për amnistinë e deri tek çmenduria në Vlorë me banesat nga ku shihet Sazani.