'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 7 qershor 2024

7 Qershor, 08:42

 

Titujt e gazetave për sot, nga tension në Parlament ,tym e flakë në protestën e opozitës te pensione sa për byrekë dhe supë e deri tek sot Shqipëria në testin gjeneral ndaj Azerbajxhanit.