'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 18 maj 2024

18 Maj, 09:08 | Përditesimi i fundit: 2024-05-18 09:08:30

Titujt e gazetave për sot, nga SPAK godet kokat e krimit te Dule thotë se shqiptarët në Greqi i ndërruan emrat nga qejfi e deri tek Partizani në finale të "Final 4".