'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 8 qershor 2024

8 Qershor, 08:37

 

Titujt e gazetave për sot, nga pse nuk ngjit protesta te a mbaroi muaji i mjaltit midis qeverisë e Rithemelimit e deri tek Bajrami fantastik, Shqipëria "top" para Italisë.