Shuplakë burrave, surprizë Oriola Marashit… Lum emocionesh në “E ardhmja është vajzë” (18 mars 2023)

18 Mars 2023, 22:00

Momente të vyera dhe fjalë zemre do të mbizotërojnë sonte në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Botuesja e njohur Arlinda Dudaj, me librat pjesë të botës së saj tregon çastet më kulminante të jetës. Xhoi Jakaj tregon rrugëtimin e saj në fushat e jetës dhe ka një surprizë për të bijën, Oriola Marashi. Mos harroni të na ndiqni sonte në Report tv, ora 21:00 për tu mbushur me emocione, por edhe për të marrë mesazhe jete