‘S’shihja dot veten në pasqyrë” Xheni na tregon maskën natyrale që eleminon qepallat e varura

16 Maj, 14:20

Amvisa virale që jeton në Amerikë e njohur për gatimet e saj speciale tradicionale dhe maskat e vjetra të gjysheve, Xheni Fundo, këtë herë për studion e “Rreze Dielli” na prezanton një nga metodat më efikase për eleminimin e qepallave të varura, trajtimi në shtëpi për t’i luftuar me vetëm një përbërës që të gjithë në çdo stinë e kemi në shtëpi. Xheni ka dhe një këshillë për të gjitha zonjat në lidhje me aplikimin e maskave natyrale.