Stadium dhe Pallat të ri Sporti, Veliaj me arkitektët: Ja si do e zhvillojmë zonën; panaire, tekno-parqe, por dhe një pol i ri i drejtësisë do vendosen te Bulevardi i Ri

19 Janar, 17:12

Gjatë takimit me urbanistë dhe arkitektë mbi zhvillimin e Tiranës, kryebashkiaku Erion Veliaj e vuri theksin edhe në dy prej projekteve më të reja, të cilat përkojnë me vitin e Qytetit Europian të Sportit: stadiumin e ri “Selman Stermasi” dhe Pallatin e ri të Sportit “Asllan Rusi”

Kategori të tjera