Të rinjtë e Këshillit Mjedisor dhe ‘Friedrich Ebert’ prezantojnë ‘Tirana Green 2030’, Veliaj: Mbështesim çdo nismë që i shërben një qyteti dinamik

31 Gusht, 12:08

Këshilli Mjedisor Tiranë, në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich Ebert, organizojnë për herë të parë “Tirana Green 2030”, një projekt që synon të fuqizojë pjesëmarrjen dhe dialogun midis të rinjve dhe qeverisjes vendore, me fokus politikat e mjedisit dhe të klimës.