Tirana mikpret kyetarët e bashkive dhe komunave shqiptare në rajon, Veliaj: Samiti i 6 dhjetorit do të jetë një histori suksesi

25 Nëntor 2022, 20:05

Erion Veliaj u shpreh se Unioni filloi pak vite më parë si një ide modeste dhe tashmë është kthyer në një organizatë të jashtëzakonshme që synon të heqë barrierat. “Ne nuk komplomentojmë Shqipërinë e madhe, nuk bëjmë  teori konspiracioni