Veliaj bashkëbisedim me të rinjtë e Njësisë 4: Krenar që mbi 20 mijë studentë udhëtojnë me abone falas! Kush shan Tiranën dhe Shqipërinë, jeton në vila e kulla sot

15 Nëntor 2022, 13:50 | Përditesimi i fundit: 2022-11-15 16:22:50

Turi i bashkëbisedimeve të kryetarit të Bashkisë së Tiranës me të rinjtë u ndal në Njësinë 4, ku kryebashkiaku Erion Veliaj, i shoqëruar nga deputetja e PS, Blerina Gjylameti, foli për lehtësirat ndaj studentëve dhe mbështetjen e bashkisë