Veliaj bisedë me ekselentët e gjimnazit ‘Ismail Qemali’: Së shpejti nisim ndërtimin e dy shkollave të reja

20 Shkurt, 16:35

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj zhvilloi sot një bisedë me nxënësit ekselentë të gjimnazit "Ismail Qemali" në kryeqytet dhe u ktheu përgjigje pyetjeve që ata kishin për projektet e qytetit.