Veliaj inspekton punimet në rrugën e re që lidh Lundrën me autostradën Tiranë-Elbasan dhe Unazën e Madhe: Lundra e Mulleti do bëhen lagje të Tiranës

25 Mars, 14:56 | Përditesimi i fundit: 2024-03-25 15:23:31

Investimet në zonën e Lundrës po shtojnë 3 fish vlerën e pronës tha Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj, duke i bërë këto zona edhe më të lakmueshme. Me rrugën e re që nxjerr banorët në autostradën Tiranë -Elbasan tha Veliaj, Lundra e Mulleti po bëhen lagje të Tiranës