Veliaj: Sot Tirana është qyteti më i pastër në rajon, cilësia e ajrit vlerësohet me notën 8-9 dhe 10 nga sateliti i BE

16 Nëntor 2022, 11:01

Tirana është sot një qytet shumë më i pastër për shkak të politikave të gjelbra të ndërmarra nga bashkia. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i pranishëm në Konferencën Ndërkombëtare për Mundësitë Ekologjike për Sektorin Financiar në Shqipëri, tregoi përmes një shembulli të thjeshtë se cilat janë vendimet që kanë sjellë këtë rezultat.