Veliaj te Njësia 5: Ata që sot janë kundër të ardhurve dhe zhvillimit të qytetit, dje lejuan ndërtimet pa leje dhe zaptuan çdo hapësirë publike

13 Dhjetor 2022, 14:45

Nga Njësia 5, ku zhvilloi një bashkëbisedim me të rinjtë e zonës, kryebashkiaku Erion Veliaj tha se ata që sot janë kundër të ardhurve në Tiranë, kundër zhvillimit të qytetit dhe kundër ndërtimeve, janë po ata që lejuan zaptimin e hapësirave publike dhe ndërtimet pa leje kudo.

Kategori të tjera