Vëmendje në punë! Kujdes nga grindjet dashurore shenja e... Horoskopi javor 17-23 qershor nga Jorgo Pulla

17 Qershor, 12:09

Në rubrikën "Parashikimi i yjeve" në emisionin "Rreze Dielli", astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim javor të detajuar për 12 shenjat zodiakale për periudhën 17-23 qershor 2024, duke bërë një renditje nga vendi i dymbëdhjetë në vendin e parë. Sipas astrologut Jorgo Pulla është një javë shumë e rëndësishme në lidhje me atë çfarë duam të bëjmë dhe është e rëndësishme në fushën ekonomike dhe atë sociale. Përsa i përket çështjeve që lidhen me dashurinë, me udhëtimet apo me mundësitë duket se planetet favorizojneë në këtë rast. Eshtë një moment mjaft pozitiv dhe shumë ideal përsa i përket  punës dhe vazhdimësisë, por duhet të jemi të kujdesshëm se çfarë bëjmë dhe ku shkojmë. Përqendrohuni në synimet tuaja!