Gatimi - Krap me salce bajamesh dhe ngjala te mbushura Pj.2

Gatimi - Krap me salce bajamesh dhe ngjala te mbushura Pj.2, zonja Tefta dhe Chef Klajdi Xhabiri sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV