Gatimi - Plenc me qull dhe arra dhe sallate me portokall Elbasani Pj.2

Gatimi - Plenc me qull dhe arra dhe sallate me portokall Elbasani Pj.2, zonja Tefta Sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV