Gatimi - Shapkatë me lakra të egra, fileto pule me kepurdha dhe ajkë qumeshti Pj.2

Shapkatë me lakra të egra, fileto pule me kepurdha dhe ajkë qumeshti, zonja Tefta sjell recetën e ditës së bashku me gazetaren Valbona Mëhilli Pj.2