'Global Woman' rikthehet në Tiranë, të ftuara në 'Rreze Dielli' në Report TV Mirela Sula, Veronica Tan dhe Giovana Vega

Të ftuara në 'Rreze Dielli' në Report TV Mirela Sula, Veronica Tan dhe Giovana Vega