Lonely Planet rendit Shqipërinë, Kosovën ndër 'destinacionet më të mira' për turizmin

Të ftuar në Rreze Dielli në Report TV gazetarja Flora Xhemani Bora dhe specialisti i guidave Fisnik Muça