Receta e ditës - Bohçe të mbushura me pulë dhe bizele + tortë me kokos / Pjesa e parë

Bohçe të mbushura me pulë dhe bizele + tortë me kokos, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë