Receta e ditës - Karkalecë me salcë finoku dhe sufle speciale / Pjesa e dytë

Karkalecë me salcë finoku dhe sufle speciale, zonja Tefta dhe Chef Ildi Shahini sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë