Receta e ditës - Supë me domate dhe sufle me akullore/ Pjesa e parë

Supë me domate dhe sufle me akullore, zonja Tefta dhe deputetja Silva Caka sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë