Ahmet Tufa: Dëshmoj torturat e Edmond Çajës

26 Qershor 2019, 09:45

Emisioni Dosja K në Report TV solli pjesën e dytë të rrëfimit të Ahmet Tufës, i arrestuar dhe dënuar në vitin 1980 për ngritjen e një organizate antikomuniste të quajtur "Dora e hekurt".

Programe të tjera

Shiko të gjitha