Ahmet Tufa, njeriu i dorës së hekurt

Emisioni Dosja K në Report TV  solli pjesën e parë të rrëfimit të Ahmet Tufës, i arrestuar dhe dënuar në vitin 1980 për ngritjen e një organizate antikomuniste të quajtur "Dora e hekurt".

Programe të tjera

Shiko të gjitha