Alama dhe Merita, sfiduan regjimin me miqësinë e tyre

26 Nëntor 2018, 07:31

Emisioni  "Dosja K" në Report TV sjell një histori të rrallë miqësie mes dy vajzave te vogla, që ishin njohur ditën e parë të shkollës, që ishin bërë motra gjaku, e që u ndanë dhunisht nga regjimi komunist, për t'u ritakuar vetëm në vitin 1991, e për të mos ia lëshuar më dorën njëra-tjetrës... A mund ta sfidojë MIQESIA një regjim gjakatar, që derdh gjithë egërsinë e tij edhe mbi fëmijët? Rrëfimi i Almës dhe i Meritës është shumë emocionues.

Programe të tjera

Shiko të gjitha