Altari i kishës dhe 38 martirët antikomunistë

30 Nëntor 2020, 10:01

Antonio Gjokhila flet për ndërtimin de altarit të kishës, si një symbol të përfaqsimit të masakrave ndaj besimtarëve të krishterë katolikë që uk pranuan të mohojnë Jezu Krishtin dhe u vranë barbarisht nga diktatura e egër komuniste.

Programe të tjera

Shiko të gjitha