Altin Gjuzi, 16 vjeç në burgun ferr të Qafë Barit - Pjesa e dytë

1 Tetor 2020, 21:20

Dënimi i adoleshentit Altin Gjuzi me burgim politik në Qafë Bari në vitin 1986. Cfarë rrëfen ai mbi vuajtjet torturat dhe dhunën në atë burg, shkeljet e të drejtave thelbësore të njeriut në kundërshtim edhe me ligjet e vetë sistemit komunist. Loja e regjimit me të burgosurit politik në dhjetor 1990, një grevë urie në QAfë Bari, një peticion i të burgosurve politik dhe përballja e Altin Gjuzit me zhgënjimin që gjeti jashtë nga politika që po “ndërtonte demokracinë” Emisionin "Dosja K" nga Admirina Peçi mund ta ndiqni çdo të enjte në orën 20:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera

Shiko të gjitha