Buqetë me lule në vendin ku u vra Etleva Kurti, nusja e Dajës për Report Tv: Na ka therë shpirti për atë vajzë

15 Mars 2023, 17:14

Në shtëpinë e familjen Kurti ku ka rënë zia, dyert dritaret dhe e gjithë banesa është e mbyllur. Vajza e vetme mes katër vëllezërve ishte viktima e tretë e masakrës së 1 marsit, ndërsa e ema tri ditë pas përcjelljes së vajzës drejt banesës së fundit ka lënë Shqipëria dhe është larguar në Greqi. Nusja e Dajës së të ndjerës është ende e shokuar për ngjaren.