Demi: Kujdes! Mësoni të menaxhoni të ardhurat...

2 Dhjetor 2020, 12:02

Demi- Me raportet familjare, me detyrimet familjare, me cështjet me problematikat që I përket shtëpisë është 15 ditëshi parë, ndërsa 15 ditëshi do të marrin benefite pikërisht nga raportet e tyre sociale apo do gjejnë zgjidhje në proceset ekonomike nga miq dhe shokë. Do të rezultojë shumë e rëndësishme data 13 me 17 për demat, përsa I përket pjesës së lekut të tyre, edhe pse në pjesën e parë duhet ta menaxhojnë me rregull, pjesën e harxhimeve shpenzimeve por në fakt, por kam bindjen që duhet të jenë të kujdesshëm edhe me portofilin e tyre, ta sigurojnë mirë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha