Dosja K - Shkëlqim Abazi: Revolta e Spaçit

31 Korrik, 12:07

 

Një dëshmi e rrallë për revolten e Spaçit, nje prej ngjarjeve më të rëndësishme të qëndresës gjatë regjimit komunist. Si e pa dhe e përjetoi këtë ngjarje i burgosuri politik Shkëlqim Abazi, i cili sjell jo vetëm rrëfimin e tij mbi kete ngjarje, por edhe vargjet poetike qe i ka kushtuar.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha