Enigma Taho Sejko / Pjesa e dytë

18 Korrik 2018, 15:00

“Enigma Taho Sejko”, pjesa e dytë e dokumentarit të konceptuar në dy pjesë  ku zbardhet në emisionin Dosja K, në Report TV një prej ngjarjeve më tragjike dhe  të fshehta nga komplotet e periudhës së diktaturës.

Dokumentari sjell për herë të parë dëshmi dhe dokumente të arkivave sekrete, duke zbardhur për herë të parë  të vërtetwn rreth fatit të Taho Sejkos, të vetmit që ju bë gjyqi më dyer të mbyllura.

Programe të tjera

Shiko të gjitha