Familja Kaceli

24 Mars 2018, 18:39

Historia e persekutimit të familjes së Jonuz Kacelit. Si i përndoqi regjimi 7 fëmijët jetimë dhe nënën e tyre, pas pushkatimit të të atit, i akuzuar për incidentin e “Bombës në Ambasadës Sovjetike”. Kalvari i vuajtjeve në internim dhe përpjekjet e një jete për të vënën në vend emrin e të atit dhe për të kërkuar drejtësi.

Programe të tjera

Shiko të gjitha