Fatbardha Mulleti - Ndër sy kam kufomat rrugëve në Kavajë

1 Maj 2019, 09:56

Emisioni Dosja K në Report TV solli pjesën e  dytë të rrëfimit të Fatbardha Mulletit. Pas historise se familjes se xhaxhait te saj, Qazim Mulleti, Fatbardha sjell historine e saj personale, edhe ajo plot vuajtje e persekutim, por ajo deshmon edhe per forcen qe shtyu te mbijetoje me dinjitet dhe tashme prej 30 vitesh sfiden e perditshme ne mbledhjen, hulumtimin dhe publikimin e qindra historive nga persekutimi i eger komunist ne Shqiperi.

Programe të tjera

Shiko të gjitha