Gatimi - Japrak i ftohtë me gjethe marule dhe pulë e mbushur Pj.1

19 Prill 2018, 09:44

Japrak i ftohtë me gjethe marule dhe pulë e mbushur, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha