Gatimi - Japrak i ftohtë me gjethe marule dhe pulë e mbushur Pj.2

19 Prill 2018, 09:43

Japrak i ftohtë me gjethe marule dhe pulë e mbushur, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.2

Programe të tjera

Shiko të gjitha