Gatimi - Spagheti me salcë rozë dhe palacinka me mollë të karamelizuara Pj.1

20 Prill 2018, 10:04

Spagheti me salcë rozë dhe palacinka me mollë të karamelizuara, zonja Tefta dhe aktori Romir Zalla sjellin recetën e ditës kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha