Gjosho Vasija / 'Edhe në rrethanat më të vështira, gjithkush mundet me e ndërtue vetë parajsën e tij' / Pjesa e dytë

7 Janar 2019, 08:21

Emisionit "Dosja K" në Report TV, pjesa e dytë e historisë së veçantë të Gjosho Vasisë, një personazh i rrallë me një jetë mes dramatikes dhe pasionit te tij për humorin

Programe të tjera

Shiko të gjitha