Gjosho Vasija, 'Krishtlindje në kampin e Tepelenës' / Pjesa e parë

26 Dhjetor 2018, 15:41

Emisioni "Dosja K" në Report TV sjell historinë e veçantë të Gjosho Vasisë, një personazh i rrallë me një jetë mes dramatikes dhe pasionit te tij për humorin. Në pjesën e parë ka edhe një kujtim të rrallë të tijin për një nga Krishtlindjet në kampin e internimit te Tepelenës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha