Historia e familjes Ibrahimi

28 Shkurt, 09:34

Mjeshtri I bërjes së veglave me tel Sulejman Ibrahimi, rrëfen për kameran e emisioneve Veri Jug, kalvarin e vuajtjeve të jetesës në Maqedoninë e Veriut dhe më pas, ardhja në Shqipëri. Vendosja në fshatin ShënaVlash dhe integrimi në një jetë tjetër, ku familja Ibrahimi vazhdon traditën e punëve dhe artizanatit të të parëve të tyre.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha