Veri Jug - Dita e Tokës në Laç

5 Maj, 15:41 | Përditesimi i fundit: 2024-05-05 15:43:56

Imer Hysa, gazetar, sudjues dhe banor në qytetin e Laçit, sjell mbresa nga lëvizja e të rinjve të shkollave të mesme dhe ato 9 vjecare në qytetin e Lacit, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës. Demonstrim me bicikleta, cadra të dekoruara me lule të përgatitura me mbetje të ricikluara, gjithcka për një qytet të pastër, pa ndotje, pa gazra.