Veri Jug - Ullinjtë e Dumres

12 Maj, 14:04

Shefeqt Hysa, agronom dhe gazetar, flet për mbi 1 milion rrënjë ullinj në kodrat e Dumres. Ullinjtë janë mbjellë kryesisht pas vitit 2007, janë të disa varieteve dhe japin prodhim shumë të mirë. Cmimet konkuruese në treg në favor të fermerëve.