Humbën betejën me Covid-19, dy rrugë në Tiranë marrin emrat e dy mjekëve, Bledi Nini dhe Gerond Husi, Veliaj: Aseti numër një i qytetit janë njerëzit

30 Maj, 15:02 | Përditesimi i fundit: 2024-05-30 15:31:42

Emrat e Bledi Ninit dhe Gerond Husit, dy mjekët që humbën jetën për shkak të Covid-19, janë përjetësuar në dy rrugë të ndryshme në Tiranë, pranë spitalit të Sanatoriumit.