Kujdes në marrjen e vendimeve! Horoskopi javor nga Jorgo Pulla, nga shenja më e favorizuar tek...

22 Janar, 11:57

Në rubrikën "Parashikimi i Yjeve", astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim të detajuar për javën e katërt të muajit 22-28 Janar për shenjat e zodiakut, duke bërë një renditje nga vendi i dymbëdhjetë në vendin e parë, në varësi të pozicionimit dhe ndikimit planetar.