Kur bëhet bashkë tradita popullore italiane me atë shqiptare

21 Maj 2018, 07:33

Interpretim me këngë e valle nga tradita shqiptare e jugut dhe me italiane të Oroseit

Programe të tjera

Shiko të gjitha