Lekë Tasi, fati i një artisti në diktaturë, pjesa e dytë

14 Maj, 21:06

 

Historia e artistit Lekë Tasi, që u përball me regjimin komunist që në vitet e fëmijërisë. Si e larguan nga Opera violinçelistin e talentuar vetëm pse kishte të afërmit në burgjet komuniste. Internimi në Grabian dhe historia e rrallë e një pikture, ku artisti Lekë Tasi ironizonte regjimin e diktatorit Enver Hoxha.

Programe të tjera

Shiko të gjitha