Magjia e trenit/ Përse janë efikase udhëtimet me tren?

30 Tetor, 14:00

Po përse udhëtimi me tren është i domosdoshëm sipas këtij ndihmës-makinisti dhe përse duket se sot këto mjete udhëtimi janë harruar?

‘’ Për cdokënd që ka jetuar pak kohë jashtë, është mjeti më efikas në botë, ke saktësinë e orarit të nisjes, ke një siguri tej mase të madhe, ke komoditet më të madh, ke shkurtime në distanca, bëhet fjalë gjithmonë nëqoftëse bëhet një linjë shumë efikase, dhe asnjëri nuk do ta përdori më makinën’’ u shpreh ai.

D.M./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha