Marko Strazimiri, artisti i ri mes pasionit për muzikën dhe mjekësinë

1 Dhjetor 2020, 12:21

Marko Strazimiri, është një nga artistët e rinj të talentuar i cili është mjaft premtues në fushën e artit dhe muzikës. Me siguri ju kujtohet që në kohën e festivaleve për fëmijë, ku ka spikatur më zërin e tij  të mrekullueshëm. Tashmë prej vitesh ai ka vendosur t’i qëndrojë besnik pasionit të tij për muzikën, duke punuar fort dhe me vullnet për të sjellë tek publiku këngë që do të mbeten gjatë në memorien e tyre.

Programe të tjera

Shiko të gjitha