Mbillen 3000 rrënjë fidanë në Prush, Veliaj: Periferia është fokusi i këtij mandati; Jeta ndahet në ata që bëjnë punë dhe në ata që bëjnë si bretkosat në liqen

30 Mars, 13:38

Fushata e mbjelljes së pemëve vijon në kryeqytet. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dhe deputeti i PS, Toni Gogu, iu bashkuan aksionit të mbjelljes së 3000 fidanëve të rinj në Liqenin e Prushit, bashkë me tur-operatorët që operojnë në kryeqytet dhe drejtues të federatave sportive që shfrytëzojnë periferinë për aktivitete ‘outdor’.