Mësues të rrallë në burgun e Burrelit

28 Maj 2020, 20:48

 

Dëshmi të rralla mbi aktivitetin e intelektualëve të burgosur, të cilët regjimi komunist i kishte mbyllur në burgun e Burrelit menjëherë pas vitit 1945. Si jua përcillnin dijet e tyre, të rinjve të burgosur duke dëshmuar fisnikëri dhe qëndresë, e duke përgatitur në kushte krejt të pazakonta një brez të ri intelektualësh nëpër burgjet politike të regjimit të Enver Hoxhës.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha